Zajímavé obchodní / kancel. prostory 97m2, reklamní pochy,vstup z ulice, nedaleko OC Harfa + parking (Pronajato)

Exkluzivně Vám zprostředkujeme pronájem zajímavého nebytového prostoru, vhodného pro využití jako kancelář, e-shop, showroom a jiný účel, situovaného do přízemí bytového komplexu novostaveb v pražských Vysočanech. Využití jako prodejna potravin není možné. Prostor o celkové užitné ploše 97m2 má vchod přímo z ulice. Nespornou výhodou je možnost využívání reklamní plochy nad obchodem. Přímo u obchodu je zastávka tramvaje. Za pouhých 5 minut a 3 zastávky se k Vám Vaši zákaznící dostanou z Galerie Harfa a stanice metra B – Českomoravská. 2 minuty chůze je Nádraží Libeň.
Prostor je dle využití předchozího nájemce členitý. Jedná se o hlavní prostor – obchod, druhou prostornou místnost, vhodnou pro využití jako sklad, nebo další část obchodu či kanceláří + rozsáhlé zázemí. Z velké části je možné měnit dispozice prostor. Stropy prostor jsou ve výšce 5,1m a nabízejí tak možnost dalšího využití (patro, regály, sklady). Samozřejmostí jsou kuchyňka, koupelna se sprchovým koutem, wc. Ačkoliv by předmět Vašeho podnikání neměl být přímo závislý na frekvenci kolemjdoucích, v bytovém komplexu jsou stovky bytů a několik bungalovů. Vaše podnikání tak již samotným zahájením vejde v povědomí stovkám rezidentů.
Možnost parkovacího místa v suterénu domu dle dohody. Doporučuji osobní prohlídku. Upozorňujeme, že prohlídky formou přímé návštěvy prostoru bez předem domluveného termínu nejsou možné. Prostor již není využíván. Vzhledem k lokalitě, vzdálenosti od metra, možnostem reklamy a dispozic Vám tento prostor velmi doporučujeme. Pronajimatel je plátcem DPH. Pro sjednání prohlídky nás prosím kontaktujte telefonicky, nebo nám zašlete sms ve tvaru „příjmení - HARFA“ ozveme se zpět.

Další informace

Číslo nabídky:N1647
Adresa Praha 9, Poděbradská
Druh prostorObchodní
Druh objektu Cihlová
Stav objektu Novostavba
Typ domu Patrový
Plocha prostor 97 m2
Užitná plocha 97 m2
Počet míst k parkování 1
Sociální zařízení - popis kuchyňka, sprcha, 2 x wc
Počet podlaží 1
Popis vybavení uvítací recepční pult, kuchyňka, jinak vyklizeno
Umístění objektu Centrum obce
PENB: Náročnost budovy G - Mimořádně nehospodárná
PENB: Norma vyhláška 148/2007 Sb.
Bezbariérový přístup
Telekomunikace Telefon, Internet
Inženýrské sítě Elektřina, Kanalizace, Vodovod
Topení Ústřední: dálkové
Doprava Vlak, Dálnice, Silnice, Autobus, MHD
Elektřina 400V, 230V
Voda Dálkový vodovod
Parkování ANO
Cena

19 800 Kč za měsíc

+DPH, +poplatky cca. 4.800,- Kč + vratná kauce + odměna RK


HANNES.CZ Jan Hannes Hošek
608 888 825
info@hannes.cz